Opdeling af grupper:

 

Vi har i Brylle Private Børnehave valgt at aldersopdele børnene i vores tre grupper.

Vi har en Lillegruppe for de 2,11-4-årige, en Mellemgruppe for de 4-5-årige og en Storegruppe for de kommende skolebørn.

Vi har valgt denne type af opdeling for bedre at kunne målrette vores aktiviteter med børnene og dermed at kunne give børnene plads til udvikling i det tempo som deres udviklingsniveau ift. alder og kunnen, er til.

Vi mener dog stadig at alle aldersgrupper lærer meget af hinanden, så vi er som udgangspunkt mest opdelt i de tre grupper om formiddagen hvor vi så samles over middag og er som ét hus, dermed er personalerne også på den måde knyttet til alle børn og omvendt. Dette giver en rar og meningsfuld stemning i huset.

Husets værdier:

 

Glæden ved udvikling, glæden ved arbejdet og glæden ved hinanden kommer ikke af ingenting.

 

Derfor prioriterer vi meget højt i Brylle Private Børnehave at alle parter har det godt. Det gør vi bl.a. ved at vi konstant er opmærksomme på børnegruppen, hvordan legerelationerne er og ikke mindst vores forældresamarbejde.

 

Vi har en forstående, empatisk, opmærksom, rar og åben dialog med forældrene. Det er vigtigt at man fra begge sider mærker at der er tid og interesse for, at barnet/børnene får det bedste ud af deres tid i børnehaven og dette mener vi kun kan lade sig gøre vis alle parter er opmærksomme og nysgerrige.

 

Vi er derfor altid interesserede i spørgsmål og undren fra familierne, når dette kan forekomme.

Vi arbejder kontinuerligt med skabelsen af stærke, selvsikre og nysgerrige børn.

 

I samarbejder med forældrene er det vores fineste opgave at give børnene de grundlæggende redskaber for god indlæring, at have mod på nye udfordringer, opnå succeser, viljestyrke og en spændende interesse i livet.

I Brylle Private Børnehave mener vi at ovenstående bedst blomstrer og udvikling når der er masser af varme, omsorg, og professionel kærlighed til børnene. Vi er i huset i mange timer om dagen og vi bliver knyttet tæt til hinanden, derfor må der være den rette nærværende og varme stemning som er nødvendig for tilstrækkelig tryghed til udvikling og fordybelse.

 

At komme ud i verden er også med til at lære os en masse. Derfor tager vi på en del ture hele året. Det kan være små ture rundt i området hvor vi finder nye stier, nye kroge eller det kan være ture med FynBus mod alle kanter af Fyn. Vi lejer nogle gange en bus så vi kan komme endnu længere ud i verden og tager fx til Madsby Parken, Skærup Zoo og Egeskov Slot. Vi er alle vilde med ture, så det prioriterer vi en del.

 

Når vejret er til det tager vi på tur i vores to ladcykler hvor vi for alvor kan komme langt omkring, ikke til Jylland dog, men meget længere end hvad de små ben ellers ville kunne. Vi nyder denne turform i stor stil hvor der dannes nye venskaber og nye historier på kryds og tværs under kørslen.

  • c-facebook

Brylle Private Børnehave, Tobovej 43A, Tommerup 5690 Tlf. 53607115 samt email: leder@bryllebh.dk