Støtteforeningen:

 

Vi er så privilegerede at have en Støtteforening i Brylle private Børnehave. Støtteforeningen af drevet af forældre som på frivillig basis investerer en del tid på at afholde forskellige fester, blandt andet sommerfesten, juletræsfesten og til tider også andre fester i børnehaven og i lokalområdet.

 

De hjælper bl.a. også til med, at Storegruppen, kan komme afsted på en 3 dages koloni hvert år, hvilket både børn og voksne nyder rigtig godt af. Støtteforeningen afholder også løbene forældrekaffe arrangementer i børnehaven hvor vi alle kan mødes til en god snak og et godt grin sammen.

Læreplanstemaer:

 

Vi arbejder med stor fokus på børnenes trivsel, deres deltagelse i planlagte aktiviteter, hverdagens gøremål og børnenes egne opstartede lege/aktiviteter.

 

Vi arbejder med de styrkede pædagogiske læreplanstemaer som ændres i disse år, så der kommer endnu mere fokus på vigtigheden og værdien i børns leg og gennem denne udvikling.

 

De nye styrkede læreplanstemaer vil ligge helt fast i en handleplan når vi når frem til juni 2020. Derefter vil handleplanen for dette være at finde på hjemmesiden.

  • c-facebook

Brylle Private Børnehave, Tobovej 43A, Tommerup 5690 Tlf. 53607115 samt email: leder@bryllebh.dk